afscheidsfeest
Door: Buna, Wendy, Yara en Lenna
13 September 2007 | Gambia, Banjul
Wat leuk was het zondag! Barbara en Kees; bedankt voor deze geweldige verrassing! We vonden het fijn om te zien dat we zó veel leuke, lieve mensen om ons heen hebben die allemaal zo meeleven en betrokken zijn! Bedankt allemaal voor de stenen en steentjes die jullie, allemaal op jullie eigen manier bijgedragen hebben! Daar zijn we heel dankbaar voor!
13 September 2007 - 17:04
Hannie:
Wij hebben ook genoten, vooral de muzikale bijdrage was ontzettend sfeervol.Blijf vooral berichtjes sturen, wij willen jullie volgen en steunen , als dat nodig is. groetjes Loek en Hannie -
13 September 2007 - 18:12
Robert/cas/ Maud:
tamara was naar school en dus moest de rest van de familie even de site bekijken
Leuk idee
doei -
14 September 2007 - 14:53
Hilly:
Ha lieverds, nog even en dan gaan jullie!!! Heerlijk. We zien elkaar 's ochtends 6 oktober in Sambuya. Nemen jullie brood mee?? Kom niet al te vroeg want we zullen wel moe zijn van de vlucht. -
19 September 2007 - 15:11
Opi En Omi:
Wat leuk om jullie via deze site te kunnen blijven volgen de komende tijd. Heel veel plezier en succes met de bouw. -
21 September 2007 - 14:54
Hilly:
Als jullie dit lezen zijn jullie in the Gambia!! Welkom!!!! En...... is het lekker warm, hoe ziet de zon er uit??
Kus van Hilly -
24 September 2007 - 11:53
Tamara:
Hoe is de reis verlopen?
Alles heelhuids aangekomen?
We missen jullie nu al!!!
xxx van Hammie
veel liefs Robert, Tamara, Maud en Cas -
25 September 2007 - 14:45
Andreia En Luuk:
Bedankt voor jullie berichtje via de sms!! Ik heb het berichtje doorgestuurd naar Kitty en Ger. Fijn dat jullie goed zijn aan gekomen en dat alles goed gaat. Wel rot voor jullie dat het zo warm is daar. Afgelopen zondag was het hier 23 graden, een perfecte temperatuur ;o). Hier is ook alles goed.